L’entrada d’avui va dedicada a l’aperitiu al ser un dels moments més
esperats en un casament.
Fa dos dies que estem parlant d’aquest tema al facebook per saber què
opineu tots vosaltres del que s’ha de trobar en un aperitiu.
Avui us explicaré com ho fem al Castell de l’Oliver.
Els convidats van arribant i el primer que donem és una copa de cava de
benvinguda mentre esperem que vagin arribant la resta.
Durant els primers minuts de l’aperitiu els nuvis aprofiteu per anar a fer
la sessió fotogràfica pels verds jardins que acompanyen el Castell. Això no significa que vosaltres, els
amfitrions no tingueu aperitiu…guardem de tot, i així, un cop entreu a la
terrassa amb tots els vostres familiars i amics ja podeu degustar tot
l’aperitiu amb tranquil·litat.
Depenent de l’època de l’any que estiguem, l’aperitiu varia alguna tapeta,
doncs a l’estiu hi pot haver un gaspatxo i a l’hivern, per exemple, una tasseta
de brou.
Un cop s’acaba l’aperitiu, que és extens i complert, els convidats entren a
la sala per començar l’àpat sense abans deixar de fer-se la foto amb vosaltres.
Castell de l'Oliver
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada