dijous, 22 de novembre del 2012

L'aperitiu



L’entrada d’avui va dedicada a l’aperitiu al ser un dels moments més esperats en un casament

Fa dos dies que estem parlant d’aquest tema al facebook per saber què opineu tots vosaltres del que s’ha de trobar en un aperitiu.
 Avui us explicaré com ho fem al Castell de l’Oliver

















Els convidats van arribant i el primer que donem és una copa de cava de benvinguda mentre esperem que vagin arribant la resta.
Durant els primers minuts de l’aperitiu els nuvis aprofiteu per anar a fer la sessió fotogràfica pels verds jardins que acompanyen el Castell.  Això no significa que vosaltres, els amfitrions no tingueu aperitiu…guardem de tot, i així, un cop entreu a la terrassa amb tots els vostres familiars i amics ja podeu degustar tot l’aperitiu amb tranquil·litat.  

 









Depenent de l’època de l’any que estiguem, l’aperitiu varia alguna tapeta, doncs a l’estiu hi pot haver un gaspatxo i a l’hivern, per exemple, una tasseta de brou.
Un cop s’acaba l’aperitiu, que és extens i complert, els convidats entren a la sala per començar l’àpat sense abans deixar de fer-se la foto amb vosaltres. 

Castell de l'Oliver


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada