dimarts, 18 de desembre del 2012

Les cerimònies



Bon dia, com ja vaig avisar pel facebook, el post d’avui va sobre les cerimònies al Castell de l’Oliver.


Com molts ja deveu saber, les cerimònies religioses en un establiment de casaments està prohibit, no obstant les civils són d’allò més acollidores i el Castell aposta per fer-les a la Glorieta o als jardins verds que envolten la masia. 



 La Glorieta és una cúpula creada l’any 2007 amb l’objectiu de poder estar gaudint d’un màgic casament i, al mateix temps, d’unes fantàstiques vistes al mar amb el conjunt del verd del bosc frondós.
La glorieta, que es troba als jardins dels arcs, és coberta, perfecte per celebrar la cerimònia tant ens dies assolellats com plujosos.




Un dels altres llocs on festejar el casament és en els jardins de la sala Milans, tot i així aquesta proposta és més adient en temps d’estiu, doncs és a l’aire lliure i l’ambient és més calorós i amb menys possibilitats de pluja.
Totes les parelles que han apostat pels jardins a l’hora de fer la cerimònia han estat molt contents perquè, la veritat, és que queda molt acollidor i, potser, més familiar. Tot i així aquesta opció no es pot realitzar si el nombre de comensals és elevat...però mai deixeu de preguntar-ho en el moment de la vostra visita amb els comercials.



Veniu a visitar-nos i us donarem totes les opcions possibles!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada